Denne bamsen reddet faktisk livet til det lille føllet. Når jeg ser gjenforeningen, renner tårene!

Vennskap og trøst kan oppstå på de mest uvanlige steder og mellom de mest uvanlige par. Et herlig eksempel på dette er føllet Breeze, som har funnet en veldig spesiell venn. Historien begynte i 2013.

Rett etter at Breeze ble født mistet han moren sin, og ble tatt vare på av dyrevernsaktivistene i Mare and Foal Sanctuary  ( «dyrebeskyttelse for hopper og føll») i engelske North Devon. Her ble Breeze passet godt på, men han manglet en venn. Da kom de ansatte på en uvanlig idé:

De hadde en bamse som het Buttons, som de ga til Breeze. Først var føllet litt sjenert, men etterhvert begynte han å leke og kose med Buttons. Og det var starten på et fantastisk vennskap.

De var uadskillelige. Buttons hjalp det lille føllet med å komme seg videre etter tapet av moren. Når Breeze trengte en kos, så var Buttons alltid der for ham.

Breeze har nå utviklet seg til å bli en vakker hest. Buttons har trøstet andre foreldreløse føll. Men når han ble tatt med tilbake til Breeze, så klarte ikke Breeze å skjule den enorme gleden av å se sin gamle lekekamerat igjen.

[adsense2]

Nå har de blitt gjenforent og alt er som før. Vennskaper er fortsatt sterkt. Ingen kan motstå dette søte paret.

Disse to er et herlig par. Her kan man se at ekte vennskap virkelig overgår alt.


Lik oss på Facebook