De lot katten være alene hjemme. Men SE hva hun gjorde i stuen!

Ballett er en intens dans. Danserne studerer i mange år for å få til de perfekte trinnene som forbindes med ballett. Denne dansestilen krever dedikasjon, ferdigheter og talent.

Bare tenk på det, du lener all vekten din på tærne og hopper ut i luften. Du må være utrolig sterk og ha en ekstrem fleksibilitet. Hvis du er en ballettdanser så må du rett og slett være en superhelt. Det betyr vel at denne katten fortjener en kappe.

ballet1

Ja, du leste riktig. Dette er en katt som kan danse ballett, og det er ganske utrolig. Ta en titt på disse bildene, så ser du hva jeg mener.

ballet2

Denne katten står på tå og forbereder seg på en piruett. Hun hopper og snurrer rundt i luften.

ballet3

Jeg tror ikke jeg hadde klart det om jeg sto på en trampoline engang!

ballet4

Hun har et talent og har helt klart trent på dette. Det er en skjønnhet i seg selv å se en skapning som dette fremføre en perfekt danserutine.

ballet5

Jeg skulle bare ønske at vi hadde dette på video istedenfor bilder!

ballet6

Disse bildene er helt fantastiske, og jeg er sikker på at du vil si deg enig. Jeg skulle så gjerne ha sett flere bilder, men jeg vet dessverre ikke navnet til denne profesjonelle katten.

[adsense2]

 

 

 

ballet7

Jeg vet, jeg vet, det er synd, men jeg er sikker på at du vil få mange interessante treff hvis du googler “ballerina katt” i hvert fall.

ballet8

Del da, folkens!


Lik oss på Facebook