Kvinnen holder gråtende rundt hesten sin i flere timer. Men så skjer det et MIRAKEL i siste sekund!

Alle som har vært ved elver vet at det kan være uforutsigbart. Ikke bare på grunn av undervannsstrømmer og bølger som kan føre til drukning. men også på grunn av bunnen: Kvikksand kan føre til at mennesker og dyr kan bli utsatt for en sakte og grusom drukningsdød.

Det er nettopp det som skjedde med hesten Astro. Eieren tok han med ut på det som skulle være en herlig søndagstur, og havnet for langt ut i et gjørmete vann: plutselig ble bunnen en dødsfelle for Astro. Eieren, Nicole Graham, datteren hennes og hesten klarte å komme seg unna, men Astro tråkket dypere inn i den synkende sanden.

Astro sank til halsen og hold på å bli kvalt! Graham satt ved hans side i 3 timer, og holdt desperat rundt hodet til hesten som var i panikk, for å prøve å roe ham ned og sørge for at han fikk puste.

horse1

Hesten prøvde desperat å komme seg løs, og kjempet mot det synkende underlaget, men til ingen nytte. Astro var i ferd med å bli kvalt og samtidig dø av dehydrering og utmattelse. Eieren var et fortvilet vitne til at hesten var i en håpløs situasjon.

horse2

Endelig kom hjelpen til Nicole, som ikke hadde forlatt hans side i frykt for at han skulle drukne. Sammen prøvde de å finne ut av hvordan de kunne redde den over 450 kilo tunge Astro. Nicole fortsatte å berolige ham, for at han ikke skulle skremme redningsarbeiderne.

horse3

 

Astro begynte å bli dehydrert etter mange timer uten vann. For å forhindre at han skulle bruke opp alle kreftene sine ga en veterinær ham en beroligende sprøyte.

horse4

 

Nicole trøstet ham mens han fikk sprøyten. Et helikopter hadde kommet for å hjelpe, men til ingen nytte: Astro lå så dypt i gjørma at det ikke gikk an å binde et belte rundt ham for å løfte ham ut. Nicole tenkte det verste. De hadde ikke mye tid igjen. Snart ville han drukne i den synkende sanden.

horse5

Redningsmannskapet prøvde å grave ham ut, men sanden var alt for myk til at Astro kunne komme seg ut. Den farlige kvikksanden gjorde at de mistet håpet.

horse6

Men så kom et siste håp: en bonde på en traktor kom til unnsetning. Astro var nå så utslitt og dypt i sanden at det var umulig å få dratt ham ut. Men de gjorde et siste forsøk, fordi Nicole ikke taklet tanken på å miste sin kjære hest. De surret tauet rundt halsen til Astro og startet å dra med traktoren.

[adsense2]

 

horse7

Da skjedde det et mirakel. Nicole og redningsarbeiderne klarte å dra Astro ut av gjørma. Han kollapset på stranden av utmattelse. Men han kom seg på bena igjen, og overlevde denne forferdelige dagen.

horse8

Nicole Graham har 10 hester, hun er hestetannlege og sier at hun aldri har opplevd en liknende situasjon. Fra nå av kommer hun til å være mye mer forsiktig og kommer aldri til å gå så dypt inn i elven igjen.

horse9

Denne historien viser den utrolige kjærligheten som en eier føler for hesten sin, og at mirakler kan skje med et godt samarbeid.