Hjemløs katt klemmes nesten ihjel på sykehuset. Da slipper akuttlegen alt for å redde hans liv!

Katten «Miracle» har ett litt annerledes navn – men for denne katten finnes det ikke annet navn som passer bedre. Det er nemlig et riktig mirakel at han lever.

Alt begynte med en forferdelig ulykke forrige søndag.
Miracle var en gatekatt i Istanbul som ingen brydde seg om. Det finnes mengder med hjemløse katter i Tyrkia og menneskene der er vante med å se dem på gaten.

Ingen reagerte når Miracle gikk omkring utenfor sykehuset Özel Akgün Tem – til katten plutselig satt fast i en svingdør.

mir1

Det var en tragisk ulykke. En mann skulle passere gjennom døren og så ikke katten på den andre siden av glasset. Det endte opp med at Miracle ble klemt.
Mannen stoppet så fort han oppdaget hva som hadde skjedd, men det var allerede for seint. Katten skrek av smerte.

En av dem som reagerte på kattens skrik var akuttlegen Halil Akyürek. Han forstod at et liv var i fare og fortet seg bort til plassen. At det rørte seg en liten katt og ikke et menneske brydde han seg ikke noe om. Ingen skulle du i hallen på hans sykehus.

Miracle satt fremdeles fast når Halil kom fram til døren. Han forstod at katten ikke kunne puste og tok forsiktig tak om hodet på den samtidig som han prøvde åpne døren igjen.

mir2

Nå var det travelt. Katten hadde sluttet å puste og Halil begynte med en gang med hjerte- og lungeredning. Sakte men sikkert hjalp han katten tilbake til livet.

[adsense2]

 

Etter en stund satte Miracle seg opp og pustet selv – og det var en stor lettelse for Halil og hans kolleger.

mir3

Men historien slutter ikke der! Etter å ha hjulpet han tilbake til livet og gitt han verdens mest passende navn bestemte Halil seg for å adoptere Miracle.

Nå er de to vennene uadskillelige.

mir4

Nå er Miracles liv på gaten et minne og han har et langt og trygt liv framfor seg sammen med mannen som reddet hans liv. For en fantastisk slutt!

DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!


Lik oss på Facebook