En enorm ulv sitter ved siden av en kvinne. Men SE hva som skjer når de får øyekontakt!

Denne videoen av en majestetisk ulv som har et spesielt bånd med en villmarksarbeider som heter ”Danielle” kommer til å få hjertet ditt til å smelte.

Kekoa, 8, er en gråulv som bor i Colorado Wolf and Wildlife Center.

Selv om Kekoa gjør alt en normal ulv gjør, så liker han også å være i nærheten av mennesker. Gråulver er generelt sosiale dyr og holder seg i flokker på seks til ti ulver.

Ulven på 52 kg ble flyttet fra Seacrest Wolf Bevara i Florida og kom till Colorado. Navnet hans betyr ”modig” på Hawaiiansk.

”Kekoa er en vakker ung ulv med en søt personlighet, som er bra siden han elsker å hilse på besøkende med ulvekyss”, står det på senterets hjemmeside.

”Når han legger lappene på skuldrene til en person så blir han ca 213 cm lang.”

Filmen viser det øyeblikket da Kekoa koser med Danielle, som ikke er redd i det hele tatt når hun setter seg ved siden av ham.

”Dyr og natur har alltid vært min lidenskap”, sier Danielle på nettsiden ”Disse ulvene har mitt hjerte og det er en ære å få være en del av flokken deres.”

Kjærlighetssfesten slutter ikke der. Sakara, Kekaos søster, kommer forbi for å kysse Danielle i ansiktet. De tre gir gjerne kyss og klemmer til hverandre.

Så kommer Sakara mot personen som filmer og slikker henne på hånden.

[adsense2]

 

”Ettersom han har blitt oppfostret av mennesker og blitt matet med flaske siden han ble født, så er han veldig sosialisert, noe som innebærer at han trives med selskap av mennesker,” forteller Danielle. ”Dette er ikke det samme som domestiserte eller tamme. Han er fortsatt et ”villdyr”, og han har en tendens til å vise det når han er rundt søsteren sin. En ulv i det ville hadde ikke reagert på denne måten.”

Gråulver ble nesten jaget til utrydding i 48 stater, i følge Daily Mail.

Men de har siden blitt gjeninnført i villmarken. De har stort sett dødd ut i Europa, men mange har overlevd i Alaska, Canada og Asia.

Se selv i videoen under:

Del gjerne denne videoen med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook