Den syke hunden var lenket fast uten mat og varme i 10 år. Men en dag kom ENDELIG redningen!

Det er vanskelig å forstå hvorfor noen mennesker er hjerteløse mot dyr, for eksempel mannen i denne historien som lenket fast sin syke hund i ti år. Men heldigvis gikk det bra til slutt.

Flere personer i et boligområde i USA slo alarm når de så at naboen deres hadde hunden sin lenket fast, og var i dårlig form i bakgården. Hunden, som eieren kalte Judas, hadde verken et teppe, vann, mat eller leker. Siden han var lenket fast hadde han liten plass å bevege seg på, og naboene kunne se hvordan hunden haltet kraftig av smerte, skriver siden littlethings.

Naboene sa i fra til eieren for å få en slutt på mishandlingen, men mannen som beskrives som utrolig ond, nektet å høre. Mishandlingen pågikk over ti år, og alle forsøk på å stoppe mannen ble mislykket. Naboene beskrev det hele som en maktutøvelse fra eierens side. Mange ganger lurte de på om de skulle bryte seg inn og redde hunden, men det skulle innebære å bryte loven og risikere konsekvenser.

En dag kom endelig redningen. Når dyrevernsorganisasjonen AnimalAdvocates fikk høre om hunden Judas reagerte de med en gang. Eieren ble fratatt hunden umiddelbart, og Judas begynte sakte men sikkert å få et bra liv.

judiththedog

Etter at Judas ble badet, stelt og medisinert tok det ikke lang tid før et kjærlighetsfullt par tilbød seg å ta vare på henne. Judas ble omdøpt til Judith, og lever i dag et friskt hundeliv fylt med kjærlighet fra eierne sine.

[adsense2]

 

Advarsel: videoklippet inneholder sterke bilder. Jeg forstår at mange er opprørte over at det tok så lang tid før hunden ble reddet, men ikke vær for harde mot naboene, de gjorde mange forsøk, og vi vet ikke hvordan møtet med eieren var. Det viktige er at de ikke ga opp og at hunden Judith har det bra i dag.

Dessverre finnes det mange tilfeller der dyr blir behandlet som Judith. Del om du vil øke oppmerksomheten.