Mammaen blir sint når hunden kommer inn på badet. Helt til hun forstår HVORFOR!

Mindi og ektemannen elsket sin nye hund, Papillon, en to år gammel collie. Men, når han begynte å være rampete og bite på møbler mistenkte de at han kanskje var litt misunnelig på deres nyfødte baby.

19 juni, 1993, var Mindi hjemme alene med Papillon og hennes fem uker gamle datter, Rachel. Hun hadde nettopp lagt Rachel ned for en lite blund og bestemte seg for å ta en rask dusj også legge seg nedpå å sove litt selv og.

Når hun var i dusjen, begynte Papillon å bjeffe kraftig i det andre rommet. Først tenkte hun ikke særlig over det og fortsatte dusjen.

Mindi ville ikke at bjeffingen skulle vekke babyen, men akkurat i det hun var på vei ut av dusjen kom Papillon løpende inn døren på baderommet og stakk hodet sitt gjennom dusjforhenget.

Hun husker hvordan hun brukte å se filmen Lassie, og hvordan de tok opp hvordan dyr kan kommunisere med mennesker. «Jeg tenkte at om han prøvde å si meg noe; visste jeg ikke hva det var,» sa Mindi. «På TV hadde de fulgt etter han, så jeg fulgte etter han.»

[adsense2]

 

Mindi så Papillon hoppe opp og putte potene sine på krybben til lille Rachel… Det var da hun la merke til at datterens lepper var helt blå.

Se hva som skjer videre i videoen under – og hvorfor Mindi og ektemannen synes Papillon er den beste hunden i verden!

DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook