Et hode stikker opp av den strømmende elven. Da reagerer elefanten LYNRASKT!

Når elefanten Kham Lha ser sitt favorittmenneske Derrick i vannet reagerer hun med en gang. Hun tror at han er i fare og er raskt nede i vannet for å hjelpe han. Hendelsen skjedde i Elephant Nature Park, som er et fristed for elefanter som tidligere har levd i fangenskap og blitt mishandlet eller utsatt for vold.

Parken ble grunnlagt på 1990-tallet og har fått en rekke utmerkelser for sitt arbeid med elefantene. Og det fine arbeidet er filmen under et bevis på. Til tross for at Kham Lha har blitt ille behandlet av mennesker før så har hun tatt Derrick til sitt hjerte. Hun kaster seg ned i elva for å redde han før han blir tatt av strømmen i vannet. Heldigvis kan Derrick selv ta seg til strandkanten før det er for sent og Kham Lha stiller seg over han for å beskytte han mot sine bein.

[adsense2]

Dette beviser virkelig at om man behandlet et dyr med kjærlighet så får man mye kjærlighet tilbake!
Elefanter fortjener helt klart utrolig mye respekt. Det gjør meg vondt at så mange elefanter blir utsatt for mishandling i form av sirkus eller turistbransjen. De fortjener å være frie dyr!

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!