Hunden vet ikke hvem hun har foran seg. I det neste øyeblikket KASTER hun seg i kvinnens armer!

Det så ikke bra ut for Muneca. Den 18 år gamle hunden ble funnet og fraktet til en dyrebeskyttelse i Los Angeles. Hun var dekket i lopper og hadde vært hjemløs fram til ei kvinne med navn Elaine Seamans dukket opp.

Elaine passer på dyr og knytter raskt bånd med hunder. Gamle Muneca følte dette da hun møtte henne, for idet Aleine bøyer seg ned til henne hopper hunden glad inn i armene hennes og vil ikke gli slipp.

Tilfeldigvis var det noen som klarte å fange det rørende øyeblikket: fotografen John Hwang, som hadde et dags oppdrag hos dyrebeskyttelsen. Han tok bildet av de to som omfavner hverandre og bildet blir delt på Facebook. Han var ikke klar over reaksjonene det rørende bildet kom til å få.

[adsense2]

 

 

Bildet rører ikke bare tusenvis av hundevenner, men gir også oppmerksomhet til dyrebeskyttelsen Frosted Faces Foundation, som bestemmer seg for å hjelpe hunden. Etter en tur til veterinæren, leter nå organisasjonen etter et hjem til den gamle hunden – fylt med kjærlighet.

Og kjærligheten og omsorgen har vært bra for Muneca. Hun blir kost med og er trygt omfavnet i et teppe mens hun nå venter på å møte sin nye familie. Elaine, den ansatte hos organisasjonen krysser fingrene for at hun snart har et nytt hjem!

DEL denne utrolig rørende historien om hunden Muneca om du og ønsker at hun snart finner seg et nytt hjem!


Lik oss på Facebook