Familien kaster fra seg hunden som søppel når de flytter. Da tar naboen en beslutning som forandrer ALT!

Familien pakket sammen alle sine eiendeler og gjorde seg klar til å flytte. På gården la de igjen alt rotet som de ikke ønsket å ta med seg. Og blant alt rotet var det en pitbull ved navn Boo.

En forferdelig handling – og et forferdelig syn som fikk naboene til å reagere sterkt. En av naboene ble så sint at han tok saken i egne hender.

 

Han tok et bilde av Boo og la det ut på Facebook. Det forandret alt.

Familien tok med seg alt utenom det de ikke lengre ville ha da de skulle flytte. Blant gamle møbler og andre saker, forlot de pitbullen sin, Boo, ensom og knust. I følge en av naboene skal de til og med ha kommet tilbake og hentet andre ting fra huset, uten å ta med seg Boo.

boo1

Men en av naboene så hva familien gjorde – og skjønte med en gang at han kunne hjelpe Boo med å finne en ny familie. En familie som faktisk behandler dyr på den måten de fortjener. Han tok et bilde av Boo og postet det på Facebook. Bildet fikk raskt oppmerksomhet og ble spredt rundt mellom tusenvis av dyrevenner. Til slutt nådde historien en mann ved navn Mike Diesel.

boo2

Mike handlet på magefølelsen: han ville gi Boo det livet han fortjente. Han kjørte til huset der hvor den ensomme pitbullen lå. Han skjønte godt at det krevde tålmodighet å nærme seg den forlatte hunden. Og tålmodighet, det hadde han. Et døgn senere kunne han ta med seg Boo i bilen sin, etter å ha gitt ham mat og kjærlighet.

[adsense2]

 

boo3

Og Mike hadde tålmodighet til å vinne Boos tillit – og Boo ga Mike sjansen til å vise fram det gode hjertet sitt. Det resulterte i at de i dag er bestevenner og bor sammen. Den følelsen som Boo fikk da han ble forlatt av sin forrige familie var forferdelig. Men desto finere var det at den førte Boo og Mike sammen.

boo4

I videoen nedenfor kan du se hvordan Boo har det i dag. Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!