Møt kjempekattene Maine Coon. Nå tar de internett med STORM!

Kongelige og majestetiske, det er katten Maine Coon, den største som holdes som selskapskatt med amerikansk utsprang.

Fotografen Robert Siljka bestemte seg for å forevige Maine Coon-kattene og dele deres skjønnhet med verden.

Se denne bildeserien som fanger den sanne skjønnheten i disse gigantiske kattene!

ma1

ma2

Sijka ser kattene som gåtefulle og mystiske dyr – og Maine Coon er det perfekte eksempelet på hvor elegant og kraftfull disse dyrene kan være. «Mine store lidenskaper er katter og fotografi, og jeg gjør mitt beste for å kombinere de to så bra som mulig», skriver han på sin hjemmeside.

ma3

ma4

ma5

ma6

«Jeg fikk inspirasjonen til denne serien fra et bilde av Dolce Vita og De La Loo – to av de mest majestetiske, svarte Maine Coon… Fotografert vakker mot en enkel svart bakgrunn», sa Robert til Cat Behaviourist.

ma7

«Jeg fant glede i å ta bilder. Å leke med katter og ta deres bilder ga med mye glede. Jeg bestemte at mine bilder ikke skulle se ut som andre vakre kattebilder, de måtte være noe spesielt. Jeg begynte å eksperimentere med lys, bakgrunner og retusjering.»

ma8

«Den beste måten å få kattens oppmerksomhet er ved at vi leker med dem, og vi leker en hel del! Vi jager de en hel del, og løper med dem.»

ma9

ma10

[adsense2]

 

«Det viktigste for meg er å fange ansiktets uttrykk, jeg elsker dere øyne og følelser som flyter fra dem. Jeg venter alltid på et spesielt øyeblikk når en katt gir meg det perfekte blikket. Som dere kan se bruker jeg mest mørke og enkle bakgrunner for å rette all oppmerksomhet til katten.»

For noen utrolige bilder!
DEL disse bildene med alle katteglade venner på Facebook!


Lik oss på Facebook