Hunden på gaten ber politiet følge etter. Sekunder senere redder de eierens liv!

Det var en kald og stille vintermorgen i Wisconsin, USA, når politi Jeff Gonzalez fikk øye på en svart labrador som het John Boy.

John Boy løp rundt på gaten ensom, men politiet så at det ikke var en hjemløs hund. Hva han derimot så var at labradoren var urolig. Når Jeff kjørte nærmere med sin bil bjeffet John Boy høyt – og begynte så å løpe i full hastighet oppover gaten.

Politiet fikk en magefølelse – og fulgte etter.

Det viste seg at politiet gjorde helt rett og tok John Boys urolige oppførsel på riktig måte. Før han rakk å tenke over det stod han framfor John Boys hjem. Der, på altanen, fikk han øye på Krystal. Hun lå besvimt over en stol, fortsatt kledd i pyjamas. Hennes lepper var blå av kulden og først trodde Jeff at hun var død.

Men Krystal var ikke død.

Jeff reagerte raskt og tok henne inn i varmen samtidig som han ringte en ambulanse. Det at John Boy reagerte som han gjorde, gjorde at Jeff klarte å redde livet til Krystal, som senere kom seg på sykehuset.

[adsense2]

 

I videoen under kan du høre mer om hva som egentlig skjedde med Krystal. Og framfor alt: i klippet blir livredderen Jeff og John Boy gjenforent. To ekte helter!

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!