Den enorme hunden ser seg selv i speilet for første gang. Reaksjonen? Jeg ler så tårene triller!

Kane, den franske mastiffen, ser kanskje ut som en kraftig og aggressiv hund, men har er egentlig en veldig forsiktig og beskyttende sværing! Han er et naturtalent når det kommer til å være en vakthund, og denne videoen beviser ikke bare det – den beviser også hvor søt og fin han er.

Den store gutten går tilfeldigvis forbi et speil, og la oss bare si at han ikke likte det han så. Det er fordi han så et glimt av seg selv i speilet, et syn som førte ham rett i forsvarsmodus!

Så fort han la merke til «inntrengeren», begynte Kane å knurre og stirre ned seg selv med det frekkeste og mest nådeløse blikket han kunne få til. Hans dype knurr ville få hvem som helst til å tenke en ekstra gang før de tar et steg, og han begynte til og med med den der rare slikkegreia som det virker som at hunder gjør når de er sinte!

[adsense2]

 

Se selv i videoen nedenfor, og følg med på slutten, det er den beste delen! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!
 

Lik oss på Facebook