Politiet hører lyder fra en forlatt bygning. Det de finner der er hjerteskjærende!

Da de var på en rutinetur i Chicago, hørte to politimenn noen rare lyder, som kom fra et gammelt, forlatt hus. Lyden de hørte var et trist skrik. Politibetjentene bestemte seg for å finne ut hva den ulende lyden var, og gikk forsiktig inn i huset.

forlatt-hus1

Da de gikk gjennom huset, kom de over to hunder, som var så tynne at de nesten kunne se beinene deres, og de var tydelig syke. Politibetjentene ble sjokkerte. De tok med seg hundene og bragte dem til dyrebeskyttelsen «Trio Animal Foundation» – forhåpentligvis i tide!

Dyrebeskyttelsen ga dem navnene Emmy og Oscar. Emmy veide 10 kilo, og Oscar led av cellulær oksygenmangel og nedsatt nyrefunksjon. Til å begynne med, var Emmy for svak til i det hele tatt å springe, som var grunnen til at hun måtte bli båret av politiet og dyrebeskyttelsen. Oscar ble bragt til et dyresykehus. Først virket det som at han aldri kunne bli frisk, og han brukte lang tid på å venne seg til å spise. Hvis han spiste for mye for fort, kunne han risikere å ødelegge organene sine siden han var så syk.

Ting så ikke bra ut for hundene. Det tok tre måneder før de var tilbake på føttene. Endelig kunne Emmy løpe igjen, og de kunne leke.

 

[adsense2]

 

Men selvfølgelig var ikke dyresykehuset et permanent hjem for hundene. Til tross for at dyrebeskytterne syntes det var vanskelig å forlate deres nye venner, var de glade da Emmy fikk en ny familie. Den nye familien hadde i tillegg en annen hund som hun kunne leke med!

Og Oscar fikk en ny familie som også hadde en annen hund, som vil beskytte ham for alltid. Så bra at Oscar ble frisk igjen!

Så bra at politibetjentene ikke bare passerte huset, men også at de hørte hundene! Nå har de endelig fått en ny sjanse i livet!

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!