Her lærer bestemoren seg hvorfor man ALDRI skal gå nær et haiakvarium!

Noen familier elsker å spøke med hverandre, og de vil ofte gå ganske langt for å lure noen trill rundt! Men den beste spøken er den som er så lett og enkel, men allikevel veldig effektiv. Denne videoen faller inn under den kategorien.

Det utvalgte offeret denne gangen ble bestemoren i familien. Hun var sammen med barn og barnebarn på det internasjonale spionmuseet i Washington D.C. den dagen hun ble lurt!

Det virker som bestemoren allerede var vant til å bli lurt da hun spurte dem “Prøver dere å skremme meg?” Hun hadde akkurat gått inn til haienes utstillingsområde da en av familiemedlemmene ba henne om å ta på akvariet. Bestemoren tok hånden sin på glassruten, men ingenting skjedde! Hun tok på det igjen, men fortsatt ingenting.

[adsense2]

Når hun ser på kameraet så virker hun forvirret, det er ingenting som skjer og hun vet ikke hva hun skal forvente seg. Det er da hun bestemmer seg for å gå litt nærmere tanken, og BANG!! En enorm, skummel hvithai kommer rett mot henne. Den smeller hodet i glassruten som sprekker i tusen biter, og hun faller bakover i skrekk!

I bakgrunnen kan du høre familien le høyt. I det øyeblikket bestemor skjønner at det hele bare var juks så ler hun også! Hun tok det hele med et smil og har en god sans for humor.

Det som er så bra med denne spøken er at alle hadde det morsomt!

Vennligst DEL dette med familie og venner.
Lik oss på Facebook