Den forlatte ponnien blir spist av ormer – så tok den fremmede en avgjørelse som forandret alt

Når jeg tenker på hester, er det flere bilder som kommer opp i hodet mitt. Jeg tenker på vakre, sterke dyr som løper fritt i gresset. Jeg ser solen som skinner i pelsen, og hvordan de nyter å bare være ute i naturen.

Nå er jo nesten ingen hester ville og helt frie, men jeg vet at de aller fleste hesteeiere både elsker dem og tar vare på dyrene sine på riktig måte. Dessverre finnes det unntak, og selv om det gjør vondt å se, er det viktig å opplyse andre. I mitt hode fortjener alle dyr kjærlighet.

Den lille svarthvite ponnien Buggy, sto ensom i West Yorkshire i England da Chloe Atkins kjørte forbi. Det var åpenbart for Chloe at Buggy var veldig dårlig stelt, og at han var i en akuttilstand.

«Det var forferdelig å se,» forteller Chloe.

Hva som foregikk i hodet til eieren vil jeg nesten ikke tenke på, så jeg velger heller å fokusere på at noen faktisk tok et valg. Chloe ringte umiddelbart til World Horse Welfare for å si fra, og reddet livet til ponnien.

Da Sarah Tucker fra World Horse Welfare dukket opp, så hun at Buggy hadde blitt angrepet av larver, og at han nesten ikke kunne stå. Tucker tok med seg Buggy, og ga ham den kjærligheten han fortjente.

 

Chloe Atkins var på vei til jobb en morgen da hun kjørte forbi et gressområde. Hun oppdaget med en gang at dete sto en ensom ponni der, med store skader.

ponni1

Det var også to andre ponnier på området som virket forlatte, men det var åpenbart at den svarthvite var akutt syk.

ponni2

Chloe innså alvoret og ringte med en gang til hjelpeorganisasjonen World Horse Welfare.

[adsense2]

 

«Han var i så dårlig form at han ikke hadde klart seg om ingen oppdaget det. Veterinæren fortalte til oss at Buggy ikke hadde overlevd mer enn 2-3 dager til,» sier Sarah Tukker, sjef hos World Horse Welfare.

Organisasjonen har ikke lyktes i å finne ut hvem eieren til Buggy er, men Buggy ble raskt sendt til veterinæren.

Heldigvis fikk Buggy raskt hjelp, og kom seg fort. Han trenger å legge på seg litt mer, men han kommer til å klare seg.

Og etter noen uker fikk Chloe komme og hilse på ham.

 

ponni3

Det ble en lykkelig gjenforening, for å si det mildt!

ponni4

Se selv i videoen nedenfor for å se hvordan Buggy har det i dag, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!