Dette er historien om en hunnkatt som reddet de 5 kattungene sine fra en brann!

Katten Scarlett ble verdenskjent når hun gikk gjennom flammene for å redde sine 5 kattunger fra en brann i en forlatt garasje i Brooklyn, New York. Her er et bevis på kraften i en mors kjærlighet til sine barn. Når hun hadde reddet kattungene ser man hvordan hun gned nesen sin mot hver og en av dem, og på grunn av brannskadene kunne hun ikke åpne øynene. På den måten fikk hun vite om alle levde. Deretter falt hun bevisstløs sammen.

 

Her er kattemoren med sine 5 kattunger, som hun har reddet ut av den brennende bygningen.

scarlett1

Scarlett bodde med kattungene sine i en forlatt garasje i New York. En dag begynte huset plutselig å brenne. Brannen ble slukket, men plutselig så de en hunnkatt som reddet ungene fra den brennende bygningen.

scarlett2

På grunn av brannskadene kunne hun ikke åpne øynene, pelsen hennes og potene var nesten helt brent. Til tross for kattens sår og smerte ville hun først sjekke at kattungene levde, ved å gni nesen sin mot dem og lukte på dem. Deretter besvimte hun.

 

[adsense2]

 

 

scarlett3

Redningsarbeiderne tok kattene med til veterinæren. Heldigvis var ikke skadene alvorlige. Fire av de fem kattungene hennes ble helt friske, men en døde dessverre. Alle kattene fikk nesten umiddelbart et nytt hjem. Scarlett fikk komme til Karen Wellen –som selv hade fått helseproblemer etter en bilulykke, og begynte å ta seg av dyr som trengte hjelp. Katten Scarlett hadde et lykkelig liv med henne helt til hun sovnet inn i 2008.

scarlett4

Del denne vakre historien med vennene dine!
 

Lik oss på Facebook