Delfinen svømmer frem til dykkeren, men noe er feil. Nå spres den rørende hendelsen av tusenvis!

Jeg har sett mange videoklipp på internett der dyr blir reddet. Noen er virkelig hjerteskjærende og hjertevarmende, og noen har en overraskende slutt. Men det er uvanlig at et dyr faktisk ber om hjelp på egen hånd. Bare forestill deg den overraskelsen dykkeren fikk når en delfin vinket på ham og viste fram en skadet finne!

Keller Laros lastet opp denne videoen der han redder en delfin. Når Keller Laros var ute og dykket med venner la han plutselig merke til en delfin som kom bort til ham for å få hjelp til å fjerne en fiskesnor fra finnen. Laros tok forsiktig bort kroken fra delfinen og klipte bort snoren som satt fast. Etter at Laros hadde fjernet alt så svømte delfinen veldig takknemlig avgårde.

 

[adsense2]

 

 

Hva synes du om denne historien? Del gjerne videre! 
Lik oss på Facebook