Turisten dro den stakkars svanen opp på land. Grunnen? Dette gjør meg RASENDE!

Denne sørgelige historien skjedde for ikke så lenge siden ved Lake Ohrid i Makedonia. En kvinnelige bulgarsk turist bestemte seg for å ta bilde av seg selv og en svane. Hun fikk en idiotisk idé om å dra svanen opp etter vingene og tvinge den opp på land. På bilde kan du se hvordan kvinnen ler og står å holder det lidende dyret.

«Jeg gikk forbi når jeg så henne posere og rope på sine venner for å ta et bilde. Det tok bare et sekund, så sprang jeg dit og ropte til henne om at hun måtte slippe taket», sier Nake Batev til Huffington Post.

sva1

Det begynte med at kvinnen tvang svanen opp på stranden ved å dra den i vingene. Til tross for at svanen kjempet imot slapp hun ikke taket. Og når kvinnen til slutt var ferdig forlot hun svanen og gikk derifra med sine venner. Svanen lå igjen, livløs på bakken.

 

[adsense2]

 

sva2

Flere aviser har rapportert at svanen døde etter hendelsen, men i følge Huffington Post, oppgir et vitne at svanen til slutt lykkes å reise seg igjen.

Den opplevde unaturlig stress som oppsto grunnet møte med den ivrige turisten.

Ingen dyr skal behandles på denne måten. DEL dette om du er enig!Lik oss på Facebook