Løven kommer ut av det høye gresset og ser kameraet. Men HØR når den brøler for å skremme!

Å stå ansikt mot ansikt med en løve er en utrolig og sjelden opplevelse. Det nest største kattedyret i verden kan være ganske unnvikende når de er ute i villmarken. De velger som regel å unngå menneskekontakt og holder seg i nærheten av sine egne familiemedlemmer. Det stemmer i hvert fall for de eldre, ville og voksne kattedyrene som beveger seg på store områder i jakten på dagens måltid.

Men for unge løver er historien en annen. Som alle nyfødte babyer, så er løveunger ganske nysgjerrige og mindre redde for mennesker og andre dyr. De har ikke utviklet den frykten for ting som kan være potensielt skadelig for dem, og de liker å undersøke nye ting.

 

[adsense2]

 

 

Det er nettopp det denne lille løven gjør i videoen under. Han kommer ut av det høye gresset og rusler så søtt bortover stien mens han lager noen svake lyder. Han er ikke redd for kameraet foran ham, og løfter ansiktet og gaper høyt for å prøve å få frem et brøl! Det eneste er at han er fortsatt altfor ung til å lage et voldsomt, høyt og skremmende brøl. Det eneste som kommer ut er et svakt lite pip!

Denne lille løven har mange år å øve seg på. Når han er fullvoksen vil stemmen hans ha utviklet seg til et utrolig brøl som kan bli hørt flere mil unna. Det er ganske imponerende, men definitivt ikke like nydelig som lydene til denne løveungen. Denne videoen er nok den søteste du har sett i hele dag.

Vennligst DEL dette med familie og venner
Lik oss på Facebook