Hunden har rømt fra sine adoptivfamilier 11 ganger. ENDELIG får han bo på dyrehjemmet han elsker!

Dette er den utrolige historien om Gumby, en sju år gammel hund som bor på dyrehjemmet Charleston Animal Society, og han kan være hundenes svar på Houdini. 

Han er kjent på dyrehjemmet av en litt spesiell årsak. Han har nemlig forlatt dyrehjemmet elleve ganger. Under de seneste 2 årene har han blitt adoptert av syv familier, men han har kommet tilbake til Charleston Animal Society åtte ganger, og han har blitt funnet på gaten ytterlige tre ganger.

Det kan være merkelig at en hund frivillig vender tilbake; de fleste hunder ville nok gjerne reise derfra .Men det finnes en bra forklaring på Gumby sin oppførsel.

gu1

Gumby er en veldig energisk hund, og kan ha vært en jakthund før han ble plassert på dyrehjemmet for første gangen. Personalet forelsket seg raskt i han.

I mellomtiden var hun nødt til å forlate dyrebeskyttelsen fordi han ble adoptert av en familie som også forelsket seg i hans herlige personlighet. Kjærlighet ble derimot ikke besvart, og Gumby rømte fra sin første familie etter bare tre dager og løp tilbake til dyrehjemmet, som nå var nødt til å finne et nytt hjem til han igjen.

gu2

De lykkes å finne en nye familie til han, men denne gangen varte det bare i seks dager. Etter hans tredje adopsjon rømte han til dyrehjemmet hele fire ganger, og den nye eieren valgte til slutt å gi han tilbake ettersom han åpenbart ikke ville bo der.

Gumby sin fjerde adopsjon gikk bedre. Der var han i fire måneder til han forlot familien og kom tilbake til drehjemmet, etter å ha rømt hjemmefra og blitt funnet på gaten. Den femte adopsjonen varte bare i to måneder før samme sak skjedde igjen.

gu3

Som du kanskje har forstått fortsatte dette, og Gumby ble adoptert til sammenlagt syv ganger men kom alle gangene tilbake.

[adsense2]

 

 

Til slutt innså personalet hva hunden virkelig ville: bo på dyrehjemmet. Der hadde han sin familie; personalet som tok hånd om han og hans hundevenner som han savnet så mye hver gang han forlot de.
Personalet bestemte seg for å beholde han, og siden da har han ikke rømt en eneste gang.

Han er også veldig hjelpsom, og hjelper blant annet å roe ned andre hunder om de er redde når de først kommer dit. Vi er glade for at Gumby endelig har funnet et hjem der han vil være, og du får gjerne DELE dette med vennene dine om du er enig!