Den gamle hunden ble skutt 40 ganger og begravet levende. Men så ble han reddet i siste liten!

Denne historien kommer til å røre hjertet ditt på en vakker måte. Dette er historien om en hund som heter Star som ble skutt 40 ganger før hun ble begravet levende for å dø. Bare nesen var synlig fra jorden der hun hadde blitt begravet, og noen fine personer reddet henne i siste liten!

[adsense2]

Til tross for det hun hadde gått igjennom, så klarte denne søte hunden allikevel å logre med halen for å fortelle at hun var lykkelig over å ha blitt reddet. Stars tidligere eier –  som allerede har blitt anmeldt for dyremishandling, sa at han skjøt Star siden hun hadde blitt så gammel. Burde en slik person få lov til å ha dyr?

Se selv i videoen her:
Del gjerne denne utrolige videoen med vennene dine Facebook!

Lik oss på Facebook