Hundens hode er knapt synlig. Det som skjedde med ham? Forferdelig!

Fellesskapet «Community Led Animal Welfare» (CLAW) er en dyrevernorganisasjon som opererer i helsesektoren. De er pionerer innenfor dette feltet. CLAW arbeider i hovedsak i samfunn hvor det er mye fattigdom. Det er lite tilgang på veterinærer – og noen steder kan ingen ta vare på de stakkars dyrene.

cla1

Nylig fikk de ansatte en e-post og alle ble svært sjokkerte av hva den inneholdt! Det var et bilde av en uønsket hund i mailen, og han så virkelig ille ut!
Bildene viste en hund som var angrepet av flått. I tillegg hadde hunden høy feber. Hele hodet hans var dekt i parasitter.

cla2

Det stakkars dyret fikk navnet Belle. CLAW fikk tatt hånd om hunden og måtte de vente til alle flåttene falt av han. Belle ble behandlet, men hadde risiko for å miste blod.

 

[adsense2]

 

cla3

Eierne av hunden ble beskyldt for Belle sin forferdelige tilstand. Men heldigvis kom hunden på bedringens vei. Noen av parasittene har allerede blitt fjernet, og vi krysser fingrene for at Belle blir helt frisk!

DEL dette om du er imot dyreplageri! Vi er så glade for at det finnes organisasjoner som CLAW som arbeider i fattige land med å hjelpe dyr!