Hunden fikk en kraftig hodeskade – 2 måneder senere kan ikke veterinærene TRO forvandlingen hans!

Noen ganger ser du noe som knuser hjertet ditt.

Historien om den lille hunden i India kalt Muriel er en slik historie som knuser hjertet ditt. Redningsarbeidere fra Animal Aid Unlimited ble ringt inn til rapport om en hund som lå liggende å blødde fra hodet, uten muligheter til å bevege seg.

Det var tydelig at hun hadde store smerter og ikke var helt til stedet. Når arbeiderne undersøkte kuttet i hodet hennes, så ting veldig kritisk ut for den stakkars hunden.
Muriel så hjelpeløs og uskyldig ut – og de som fant henne var redde for at hun kom til å dø hvert øyeblikk.

De tok henne med tilbake til basen sin, og det er der historien starter på ordentlig. Hva som skjer med henne to måneder senere får meg til å få tårer i øynene.

ADVARSEL: Noen av disse bildene er svært grafiske og vanskelige for noen å se.

hund1

Da redningsarbeidere fant denne hunden ligge på bakken klarte hun ikke å bevege seg i smerte, og ting så ikke bra ut for henne. De måtte bære henne tilbake til fasilitetene til Animal Aid Unlimited i India.

hund2

Da hunden, med navn Muriel, ble båret trodde de ikke at hun kom til å overleve.

hund3

Muriel kunne ikke stå oppreist på bordet hun skulle bli behandlet på, så veterinærene var nødt til å hjelpe henne – og det så ikke bra ut for stakkars Muriel. Hun var såpass lite til stedet og såret på hodet hennes tydet på at hun kanskje hadde fått skade på hjernen og.

hund4

Kuttet i hodet hennes så ikke bra ut – det var stort og gapende, og Muriel var i sjokk med mye smerte. Veterinærene bandasjerte henne opp for å unngå at kuttet fikk infeksjoner.

hund5

Hun trengte hvile, omsorg og medisinsk hjelp. Arbeiderne ga henne mat og vann – noe hun gjerne ville ha, men hun trengte hjelp til å både drikke og spise.

hund6

De måtte være en stort team og samarbeide om å ta hånd om Muriel. Kuttet måtte bli renset ofte og bandasjen måtte bli skiftet om.

hund7

Etter 15 dager så det ut som hun ble mye sterkere, men hun var fortsatt ikke helt til stede og kunne ikke gå ordentlig – Animal Aid Unlimited visste fortsatt ikke om hun kom til å bli helt frisk.

hund8

Men så, to måneder etter, sjokkerer Muriel alle.

hund9

 

[adsense2]

 

Hun blir helt frisk, og begynner å ta til seg all omsorg, kjærlighet og oppmerksomhet som arbeiderne gjerne ga til henne.

hund10

Fra å være nær døden er denne hunden nå en glad og energisk hund.

hund11

Og Animal Aid Unlimited arbeiderne, sammen med Muriel, er utrolige glade for det!

hund12

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook. Så bra det gikk bra med Muriel!
Lik oss på Facebook