Alle trodde hunden var død – forvandlingen 16 dager senere er fantastisk!

Michael Baines gjør fantastisk arbeid i Bangsaen i Thailand. Hver dag gir Michael mat til rundt 80 gatehuder i området. Tre ganger om dagen reiser han ut for å plassere ut mat på de plassene hundene er, og under runde nummer to pleier han å møte hunden Daeng.

Men i midten av august ble han møtt av et forferdelig syn.
«Når jeg kom til stedet der Daeng bodde så jeg at han lå på asfalten. Jeg trodde hun var død når jeg kom fram til han», forteller Michael til Newsner.

Daeng hadde blitt påkjørt av en bil og blødde fra et stort sår i hodet. Men han lede. Michael løftet han opp, la han i bilen og fortet seg til veterinæren.

«Jeg trodde først at skallen hans var blitt knust, men etter rengjøring så vi at det bare var et kraftig sår på hodet hans». Han ble lagt inn på klinikken med drypp og et morfinlignende preparat for smerten.

da1

«Han hadde fått en kraftig hjernerystelse også, og det gjorde at han var svimmel og klarte ikke fokusere med blikket eller hodet. Vi trodde til og med at hans ene øye hadde blitt ødelagt i ulykken.»

Daeng ble på klinikken i 16 dager og Michael besøkte han minst to ganger om dagen. Hunden, som var vant til å bo på gaten, syntes at klinikken var en uvant plass i begynnelsen.

«I begynnelsen var han litt usikker på personalet som rengjorde sårene hans daglig, og forsøkte å bite dem. Men hver dag jeg besøkte ham så tok jeg med min hjemmelagde mat til han og det satt han veldig pris på. Etter et par dager viftet han med halen igjen når jeg kom inn på rommet hans på klinikken.»

da2

Til begynnelsen virket alt å bli bedre med Daeng og han kunne til og med gå i kortere strekk. Men ti dager etter ulykken skjedde det noe.
«Det ble kritisk for ham, jeg trodde han hadde fått en indre blødning på hjernen.»

Michael begynte desperat å søke etter en klinikk som kunne ta røntgen av Daengs kalle. I flere timer søkte han, og fikk til og med hjelp fra venner.

«Til slutt fant vi et sted, men da hadde Daeng allerede stabilisert seg. Etter et par dager ble han som vanlig igjen, og kunne gå kortere turer bedre og bedre.»

da3

[adsense2]

Etter 16 dager besluttet Michael seg for å ta han med hjem til sitt fosterhjem. Og det var en bra beslutning.
«Han begynte å gå lengre og lengre, og tiden på klinikken og mine besøk har gjort han mer og mer sosial og glad.»

da4

Michael legger regelmessig ut bilder av Daeng på sin Facebook-side og folk fra hele verden har fulgt hendelsen og hjulpet til med donasjoner. En av de som har fulgt Daengs forvandling har bestemt seg for å adoptere han.
«Jeg har funnet et hjem til han i Hua Hin, der kommer han til å bo sammen med en annen hund fra gaten.»

da5

Om det ikke hadde vært for Michael så hadde Daeng dødd der på gaten. Nå har istedet en lys framtid framfor seg.
«Det har vært en måned med mye opp og nedganger, ved ett par tilfeller trodde jeg ikke han kom til å klare seg. Men Daeng kjemper, og ga ikke opp», forteller Michael.

I helgen sa Michael farvel og Daeng fikk reise hjem med sine nye eiere.

da6

Lykke til i ditt nye hjem, Daeng!

DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!


Lik oss på Facebook