Bruden bryter sammen ved alteret – når hun må si adjø til sin beste venn!

Det er ingen tvil: Hunder blir en del av familien og vinner våre hjerter, og det trengs bare et par timer eller minutter i våre hjem før dette skjer.

De er ikke et husdyr – de er våre venner og vår støtte som alltid finnes der med de største hjertene.
Uansett om du er kvinne, mann, ung eller gammel – disse firbeinte miraklene påvirker oss på de mest utrolige måtene. I blant til og med mer enn menneskene rundt oss.

Med alt dette sagt: å da si adjø til våre elskede hunder er like vanskelig som å si adjø til et familiemedlem.
Men minnene kommer vi alltid til å ha.

For Kelly O’Connell ble minnene tatt vare på i form av fantastiske bilder og en bryllupssang.

 

[adsense2]

 

 

Kellys firbeinte, elskede Charlie ble diagnostisert med svulst i hjernen når han var 15 år gammel. Kelly viste at hun var nødt til å forberede seg på å miste sin beste venn – til tross for at det for henne var en utenkelig tanke. Til slutt ble det slik at en av Charlie sine siste dager i livet hans var på Kelly sin bryllupsdag. En bitter følelse for Kelly. Hun var overlykkelig for at han skulle være der under bryllupet – men ble lei seg av tanken på at han ikke kunne være med videre når familien vokste.

På bryllupsdagen bar Kellys søster og brudepiken, Katie, Charlie fram til alteret som en av familiens viktigste familiemedlemmer.

Alt ble fanget i fantastiske bilder som virkelig treffer en rett i hjertet. Kellys tårer av både glede og sorg er ikke annet en ren og ekte kjærlighet.

Se selv i videoen under og DEL denne rørende avskjeden til hunden Charlie med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook