Lammet katt hjelper syke dyr på en dyreklinikk ved å overøse dem med kjærlighet og støtte!

Hvis du eller noen du kjenner har opplevd en skade eller en sykdom, til og med en liten en, vet du hvor viktig det er å ha noen ved din side når du går igjennom det. De som støtter deg oppmuntrer og hjelper deg under behandlingen kan gjøre en stor forskjell.

Du trenger ikke å være en sykepleier eller noen med medisinsk fortid for å være til hjelp – du trenger ikke engang å være ett menneske.

På Clinic Fang, en dyreklinikk i Perm, Russland, er det en firbeint hjelper som gir ubetinget kjærlighet til de som er syke.

Lucifer, hjelperen, er en svart katt som ofte blir kalt Luc. Når Luc ble reddet var bakbeina hans lamme, trolig fra en skade i ryggraden. Men han lot ikke det stoppe han. Sjekk ut Lucifer sin historie, han forteller den til og med i sine «egne» ord.

luc1

Lucifer, eller Luc, «jobber» med å pleie og være støtte til de syke dyrene på klinikken i Perm, Russland. «Jeg vet ikke hva det vil si å gå fordi når mine nye eiere fant meg, hadde jeg et problem med beina.» Luc sin lammelse kommer trolig fra en skade i ryggraden.

luc2

«Nå er jeg veldig lykkelig fordi jeg har en jobb og en familie. Jeg liker å hjelpe dyr på klinikken, støtte dem, og forklare dem at de må overleve.»

luc3

«Ettersom jeg har slitt selv, forstår jeg andre. Jeg koser ofte med pasientene for å holde de varme.»

luc4

«Jeg har vanskeligheter med å gå, men ingenting kan stoppe meg fra å hjelpe andre dyr som er syke.»

luc5

«Dyrene på klinikken blir rolige i mitt nærvær.»
Det er faktisk slik at Luc gjør mye mer enn å bare berolige dem. Han har også reddet et par liv.

luc6

Luc var en match til en katt som trengte blodoverføring. «Jeg er veldig stolt av dette da jeg tar jobben min seriøst.»

luc7

Han besøker også dyr du aldri trodde kunne trenge han ved hans side. Men hans rolige energi gjør virkelig en forskjell for alle dyr.

luc8

«Jeg er også en modell, og hjelper til med markedsføring.» Det er sant. Du kan finne Luc sitt bilde på Clinic Fang sine sosiale medier og nettside. Men han lar ikke berømmelsen gå han til hodet.

 

[adsense2]

 

 

luc9

Ok, kanskje han liker å være litt berømt innimellom, men vi synes han fortjener det!

luc10

«Nei, jeg er ingen stjerne. Jeg er en katt, men noen ganger føler jeg meg som et menneske. Jeg vil si takk til klinikk for denne sjansen til å leve og hjelpe andre dyr i nød.»

Luc er virkelig en fantastisk katt! DEL denne om du er enig!


Lik oss på Facebook