De finner en døende hund, men den nye familien hans nekter å gi opp håpet!

Det er vanskelig å forstå hvordan noen kan skade en hund på denne måten og så bare la han ligge alene for å dø.

Lille Alby fikk en alvorlig skade i ryggraden og kunne nesten ikke gå. Om det var fordi noen hadde slått ham eller om han ble påkjørt av en bil eller sykkel, uansett grunn så er en ting sikkert: han var overlatt til seg selv for å dø på gaten.

Det han opplevde var traumatisk og han var nær døden, men lille Alby hadde litt flaks i sine siste timer. Magen hans rumlet av sult, og bena hans var ubrukelige da en gruppe fantastiske mennesker fant ham og så at han trengte hjelp så for som mulig.

 

[adsense2]

 

 

De fantastiske menneskene på Animal Aid Unlimited jobbet hardt for å sørge for at Alby fant et godt hjem. Fra det øyeblikket de la et teppe over ham (for at han ikke skulle bli skremt under redningsaksjonen) for en medisinsk sjekk, så gjorde disse mennene og kvinnene alt de kunne for å redde hundens liv.

På under en måned ser Alby allerede hundre ganger bedre ut! Han gikk fra å være en døende hund til en lykkelig og frisk hund på veldig kort tid, og det viser at det alltid er viktig å gi dyr en sjanse!

Vennligst DEL denne rørende redningsaksjonen hvis du synes Alby har blitt en kjekk gutt!

Lik oss på Facebook