Bildet av den triste hunden ble spredt på Facebook. Få dager senere skjedde det en STOR forvandling!

Frivillige fra den amerikanske dyrevernsorganisasjonen High Plains Humane Society  legger ofte ut bilder på Facebook siden sin av dyr som adopteres bort. Mange hjemløse dyr i USA bor på en såkalt draps-kennel, fordi dyrene må avlives når det ikke lenger er plass til dem. På en kennel i  Portales, New Mexico, fant de denne hunden som gjorde stort inntrykk på dem.

sad1

Med mye sjel og triste øyne smeltet hun hjertene deres. Hun hadde et uttrykk som skrek: Vær så snill og få meg vekk herfra! Etter at bildet ble publisert har organisasjonen blir nedringt i løpet av få dager. Endelig har vår firbente venn fått det hun ønsker seg aller mest: en ny familie og et godt hjem.

 

[adsense2]

 

 

sad2

For en lykkelig slutt!

DEL denne solskinnshistorien med dine dyrevenner på Facebook:

Lik oss på Facebook