Han legger 9 nyfødte valper i et hull i hagen – da gjør naboen noe som redder livene deres!

Denne historien begynner med et innlegg på Facebook. En mann la ut to bilder av hunden sin og de 9 valpene hennes med teksten :

«Gir bort boxer blandet med pitbull og valper…hvem vil ha dem.»

På bildet ligger valpene ute i en grop inntil et hus, uten noe beskyttelse over seg. Det tok ikke lang tid før et helt samfunn hadde gått sammen for å redde alle hundene fra mannen.

Nana er bare 4 år gammel men har allerede fått valper tre ganger i livet. Hun har tilbragt de siste årene fastbundet utenfor et hus i North Carolina, USA, og hennes tidligere valpekull har dødd under fødselen.

Den tredje gangen hun ble mamma så overlevde alle de ni valpene, og hun plasserte dem i en grop ved huset for at de skulle få beskyttelse fra solen.

Da bestemte eieren seg for å kvitte seg med alle hundene.

hund2

Han innså nok at han ikke kunne ta seg av en mamma og ni valper, så han la ut en annonse på Facebook. Bildene av de nyfødte valpene – møkkete av jorden og uten beskyttelse mot solen – skapte stor oppmerksomhet.

Naboene skyndet seg over til ham og tok seg av hele hundefamilien.

Så kontaktet de organisasjonen Faithful Friends Animal Sanctuary (FFAS).

hund3

Det ble bestemt at Faithful Friends Animal Sanctuary skulle ta vare på familien til valpene ble store nok til å flytte til New York. Der skulle en annen dyreorganisasjon, Mr. Bones & Co. Rescue, ta over og finne hjem til alle familiemedlemmene.

hund4

Nå kunne Nana endelig slappe av i en myk seng og bare fokusere på å ta vare på sine små. Hun trenger aldri å bli lenket fast igjen.

– Nanas eiere hadde satt valper på henne to ganger før, og hun hadde sett alle valpene dø. Hun var en veldig beskyttende mamma, og hadde blitt så mishandlet og mistet så mye, så vi ville at hun skulle vite at hun var trygg med oss og med FFAS, sa Elli Frank fra Mr. Bones & Co, til The Dodo.

hund5

Tiden går så fort når valper er små! Plutselig var de store nok til å flytte til New York.

hund6

Alle valpene har fått navn fra historien om Peter Pan. De heter Peter Pan, Tinkerbell, Tiger Lily, Wendy, John, Michael, Cubby, Liza og Jane.hund7

For et par dager siden fløy hele familien til New York for å begynne sine nye liv.

hund8

[adsense2]

Alle valpene har blitt plassert i fosterhjem mens de venter på å finne gode permanente hjem. Bortsett fra Liza og Wendy, som allerede har blitt adoptert bort!

hund9

Etter at hun ble skilt fra valpene sine fikk Nana hvile ut i fanget til Debi, en av de frivillige hos Mr. Bones & Co. Rescue.

hund10

I slutten av september kommer alle som er interesserte i Nanas valper til å få muligheten til å treffe dem under et adopsjonsevent. Til da er de trygge hos sine fosterfamilier. Nanas fosterfamilie vurderer til og med å beholde henne.

Lykke til ønsker vi hele familien! Livene deres begynte i en grop i jorden – men jeg vet at fortsettelsen kommer til å bli bra og trygg.

Alle hunder fortjener et hjem fylt med kjærlighet!