Hennes elskede hund dør. Tre måneder senere ser hun dette ansiktet på internett, og drar umiddelbart til kennelen!

Ikke bare mennesker kan leses som en åpen bok – selv dyr kan vise tydelige følelser. Da Lisa Reilly så ansiktet til pitbullen «Meatball» på nettsiden til dyrevernsorganisasjonen «Fresno Bully Rescue», skjønte hun dette. Hun dro umiddelbart til kennelen for å bli kjent med ham.

Da han ble funnet i Central Valley, California, hadde Meatball et smil om munnen til tross for at han var plaget av hoste hos kennelen. Han sjarmerte til slutt tusenvis på nettet, noe som resulterte i at han flyttet inn i det nye hjemmet til Lisa. Da den unge kvinnen så smilet hans kunne hun ikke la være å bli sjarmert – og adopterte hunden.

Etter Meatball, som var rammet av hoste hos kennelen, ble frisk tok Lisa han med seg hjem. Sammen ble familien nå utvidet til de to pitbull hundene Punky og Ricardo Tubbs, og dachs hundene Bitty og Dappe. Samt den muntre Meatball!

Han fikk navnet «Meatball» (kjøttbolle) fordi han minner litt om en stor, glad kjøttbolle. «Han er tettvokst og bred som en lastebil», sier Lisa. «Han er rund, nesten formet som en bowling ball, eller en kjøttbolle».

Verken mennesker eller dyr klarer å motstå Meatball sitt sjarmerende smil. Ektemannen hennes har forelsket seg helt i det nye tilskuddet i familien.

 

[adsense2]

 

 

Fosterforeldrene har lyst til å spre Meatball sitt smittende smil med resten av verden, så de bestemmer seg for å starte en egen nettside dedikert til Meatball. Det tar ikke lang tid før han er en verdensstjerne.

Meatball sjarmerte ikke bare sin nye mor Lisa i sjenk, men også alle andre rundt om kring i verden med sitt smil. For en herlig hund!
DEL dette om du er enig!


Lik oss på Facebook