Moren tror hun hører barna sine spise krem på boks. Så går hun for å konfrontere den skyldige!

Krem er den beste toppingen på mange desserter. Det komplimenterer alt fra kaker til eplepai og friske bær. Det er også så godt alene, som gjør det så vanskelig å motstå når man får det på boks.

Hvem har vel ikke sneket seg til en munnfull av den lette og luftige kremen fra boks noen gang? Det er bare så enkelt å ta av lokket, lene hodet bakover, og klemme på med krem i munnen. Det kan gjøres på kun et par sekunder, så uansett om det er ufint, vil ingen legge merke til det.

Tydeligvis er krem like uimotståelig hos hunder som hos mennesker. Casey Officer merket dette en dag da hun var hjemme i huset sitt i California. Hun trodde et av barna hennes gjorde rampestreker på kjøkkenet da hun hørte den umiskjennelige lyden av krem som kommer ut av en sprayboks. Som en hver god mor, gikk hun inn på kjøkkenet for å undersøke dette, men i stedet for å se et av barna hennes spise fra boksen, fant hun hunden Stiggy med den!

[adsense2]

Den søte, hvite hunden hadde boksen rett foran seg og koste seg og slikket all kremen. Han brukte en av forlabbene sine til å holde boksen, og tennene til å trykke på dispenseren for å få kremen rett i munnen. Å se han gjøre dette er så morsomt, og man kan høre Casey som ler i bakgrunnen. Stiggy er enten veldig smart, eller så bare elsker han krem!

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!