Hundens eiere hadde «glemt» å mate ham. Han stoler ikke på noen når han endelig blir reddet og får mat!

Benji levde med en person vi ikke kan kalle eier, ettersom Benji ble sultet ihjel og tilbragte mesteparten av sitt liv i lenker. Benjis eneste seng var på betongen. Benji var også dekt med sår han hadde fått etter at folk hadde kastet steiner på han. Sidewalk Specials, som er en rednings-organisasjon som finnes i Syd Afrika tok Benji fra plassen han var på og ga han kjærlighet og omsorgen han fortjente.

[adsense2]

Benji stirret på skålen med mat de ga han. Han var sikker på at det var et triks, at han skulle dø om han spiste det – men han var så sulten at han ikke kunne la være. Benji ble reddet i siste stund og veterinærer sier han var på grensen til døden. Videoen er vanskelig å se for noen. Heldigvis kommer Benji seg tilbake på beina igjen, og bare vent til du ser han to minutter inn i videoen! Du kommer ikke til å tro dine egne øyne!

DEL denne om du og er imot dyreplageri!
Lykke til videre, Benji!Lik oss på Facebook