Hunden ser ut vinduet på en rev som har stjelt leken hennes. Reaksjonen? Jeg ler så tårene triller!

Rever er ofte sett på som lure og utspekulerte dyr som sniker seg rundt. I bøker og annen litteratur er de alltid ute og plyndrer hønsehuset og havner i trøbbel, men i virkeligheten er de ikke så upålitelige og rampete som de er framstilt å være. Tenk på det, de finnes verden over, og med en gang man ser en, så løper de raskt av gårde og forsvinner ut av syne. I det minste er det slik det vanligvis foregår. Uansett, ikke alle rever er så slue og mystiske.

Mange rever er akkurat som hunder og katter på den måten at de liker å leke og ha det gøy! Det er akkurat det denne søtingen liker. Den røde reven ble fanget på kamera mens den lekte med en hundeleke. Det var Ardes Gayangos Ng fra Yukon i Canada som filmet reven. Ardes bor sammen med Lupe Johnson, den søte, lille chiweenie’en i videoen, som ikke er fan av reven! (Chiweenie er en blanding mellom chihuahua og dachshund)

Stakkars Lupe kan bare sitte å se på mens reven koser seg og leker med leken hun glemte i hagen. Dette kan være den første ekte leken som denne reven noen gang har kommet over, og det vises godt at han koser seg! Han ruller rundt i gresset og kaster leken i lufta før han løper og fanger den. Han leker nesten bedre med leken enn hva de fleste hunder og katter gjør!

All denne ville rullingen og hoppingen er ikke greit for Lupe. Hun sitter i vinduet og stirrer ut på reven, mens leken hennes blir jaget rundt i hagen. Enten er lupe sjalu, eller så er hun ivrig etter å gå ut og leke med reven. Hun bjeffer og knurrer mens hun følger med på det som skjer utenfor. Mange kommentarer på videoen mener at hun var sint, mens andre mener at reven prøvde å erte henne.

[adsense2]

Uansett hva revens intensjoner eller hundens ekte følelser var, dette øyeblikket er noe man bare må se. Reven viser et veldig spesielt og uvanlig side av sin natur, en som folk sjeldent ser. Han ser så glad ut, og koser seg i hagen. For ikke å glemme at måten han leker på er så morsom!

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook! 

Lik oss på Facebook