Den hjemløse hunden får sin første klipp på mange år. Resultatet? Hun er ugjenkjennelig!

Folk flest gikk rett forbi den to år gamle hunden med navn Ellen uten at de i det hele tatt var klar over det selv. Det var fordi den stakkars, hjemløse hunden så ut som søppel.
Hun var omringet av fluer og knott da Ellen ble funnet i gatene i Chicago, med pelsen fullstendig utvokst, floket og dekt i urin og avføring.

Heldigvis, i 2014, takket være de fantastiske folkene hos Trio Animal Foundation, ble Ellen tatt med bort fra gaten og inn i deres omsorg. Først kunne de ikke se om hun var jente eller gutt, og hvilken ende av henne som var foran og bak.

Hun var fanget i ett «hardt skjell av pels», men takket være en hundeklipper med navn Kelli, ble nesten en kilogram pels fjernet og barbert av den stakkars hundens kropp. 10 minutter senere fant de ut at Ellen var en jente – og at hun var fullstendig nydelig.

Den lille, men modige, hundens historie ble fort viral med sin utrolige forvandling…

I juli 2014 ble denne to år gamle hunden funnet hjemløs og sulten på gatene i Chicago.

el1

Folkene hos Trio Animal Foundation beskrev henne som «en klump med urin og floket pels.»

el2

Veterinærer kunne ikke engang se om hun var mann eller kvinne – og hvilken ende som var foran og bak. Hunden var så floket og dekt i pels at beina hennes ble dratt langs gulvet.

el3

Kelli, en hundeklipper, gikk med på å komme på jobb tidlig for å se om hun kunne være til hjelp.

el4

Hun veide nesten 4 kilo, hvor nesten 1 kilo av dette var hard, floket pels.

el5

Hårklippen tok nesten tre timer å fullføre. 10 minutter inn i hårklippen ble hun gitt navnet Ellen.

el6

«Hun så meg i øynene og det var som om hun sa takk… Hennes tidligere mishandling ble bokstavelig talt barbert bort,» sier redningsarbeiderne som fant henne.

el7

Det er utrolig at Ellen overlevde så lenge med den flokete pelsen. Bare se på mengden pels i forhold til størrelsen på hunden!

el8

Etter hårklippen ble Ellen badet og gitt sitt første bånd, leker og en varm seng. Hun fikk også sprøyter og den medisinske omsorgen hun trengte.

el9

[adsense2]

The Trio Foundation ble sjokkert over antallet av folk som ville adoptere Ellen.

el10

De som reddet Ellen sier at det var et av deres stolteste øyeblikk som hjelpere av dyr.

el11

Ellen er en søt jente med stor personlighet. Hun kommer alltid til å være takknemlig for de ansatte som reddet henne den dagen.

el12

Hun har nå funnet et hjem og blitt adoptert, sammen med en annen liten hund – kalt Linus. Nå lever hun lykkelig uten mishandling og uten all den skitne pelsen, sammen med en familie og en hundevenn som elsker henne over alt på jord. Se selv i videoen under:

el13


DEL denne rørende historien og utrolige forvandlingen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook