Dobermannen legger seg for å sove med 5-åringen. Disse bildene har sjarmert internett!

5-år gamle Siena fra Seattle (USA) og Dobermannen Buddha er veldig gode venner. Siden den firbente hunden ble en del av familien for tre år siden, så har han og den lille jenta vært uadskillelige. På Instagram siden deres som drives av mor og fotograf, kan du se de fine øyeblikkene disse vennene deler:

dob1

«Da vi fikk Buddha var han 10 uker gammel, og Siena var bare to,» forteller Tara. «Jeg hørte at hunder har den samme mentale kapasiteten som et to år gammelt barn, kanskje det er derfor de fant hverandre med en gang. Når Siena kommer hjem fra skolen, så venter Buddha alltid tålmodig på henne. »

dob2

[adsense2]

«Buddha elsker å ligge oppå Siena, selv om han er tre ganger tyngre enn henne. Da får han alltid mye kos, men etter en stund skjønner han at det blir for tungt for henne. »

dob3

«Jeg håper folk ser den kjærligheten og respekten de har for hverandre i bildene. Det er det vi ønsker å formidle. Uansett hva de gjør, så passer de alltid på hverandre. »

dob4

Et flott team, disse to!

Lik oss på Facebook