Mammaen skulle avlives – men istedet adopterte hun 5 pitbull-valper!

Når veterinæren Deborah Wilson fra Circle L. Ranch Animal Rescue & Sanctuary fikk høre om at en overgitt hundemamma skulle avlives på et hundehjem i nærheten bestemte hun seg for å gjøre noe.
Sammen med teamet fra Circle L. Ranch lykkes de til slutt å redde moren og hennes valper, som da bare var 6 dager gamle.
Familien fikk en trygg plass på ranchen og det var når Deborah så hvor kjærlighetsfylt moren tok vare på sine valper, at hun fikk enda en idé…

pit1

Doborah Wilson fikk nyheten om at en overgitt hundemamma på det lokale dyrehjemmet skulle avlives. Hunden hadde nettopp født to valper, som var seks dager gamle.
Deborah bestemte seg for å adoptere hele familien og tok med seg hundene til sin ranch.

pit2

Noen dager senere fikk Deborah enda en telefonsamtale. En tipser ringte og fortalte hvordan en mann truet med å avlive ni små pitbull valper hvis ingen kunne adoptere dem.
Deborah samlet sammen en liten gruppe dyrevenner for å redde de små livene. Hun tok selv hånd om fem av valpene, mens de fire andre ble adoptert av andre hundeelskere. Men det var ikke bare mennesker som stilte opp i denne vanskelig stunden.

pit3

For hundemoren på Deborahs gård har nå, foruten sine egne to valper, blitt mor til fem nye valper! «Vi introduserte valpene en og en rundt henne, og hun sniffet og slikket på dem. Hun gir alle mat og alt virker å gå bra med dem,» skriver Deborah på sin Facebook.

pit4

[adsense2]

«Hun er den beste moren som finnes. Selv om de nye valpene er litt eldre, går det hele veldig bra«, skriver Deborah.

pi5

Deborah og redningsteamet er takknemlig for at folk slo alarm om omsorgssvikten og truslene hos de forrige eierne av hundene. Takket være disse dyrevennene endte denne historien heldigvis lykkelig.
«Takk til alle som sørget for at disse uskyldige valpene ikke ble avlivet. Nå får de mat, omsorg og en kjærlighetsfylt familie!»

DEL denne om du er imot dyreplageri og er glad for at det gikk fint med alle hundene!

Lik oss på Facebook