Hunden bjeffet i fem timer for å redde den skadde 92-åringen!

Hunder er virkelig menneskets beste venn. Det beviser denne utrolige historien.

92 år gamle Marie Alexander, fra Florida i USA, skulle gå ut for å hente posten. Som vanlig fulgte hennes lille chihuahua med. Men da skjedde det en ulykke.

Marie trampet over og ramlet bak en busk – og slo seg kraftig. Hun klarte ikke å komme seg opp selv. Marie ramlet slik at man ikke kunne se henne fra gaten, da en stor busk var i veien.
Men Maries chihuahua Sassy, som vanligvis bare bruker å bjeffe når folk ringer på døren, begynte med en gang å bjeffe og løpe rundt, i følge ABS Action News.

Sassy fortsatte å bjeffe og bjeffe.

[adsense2]

Hunden løp til og med ut på gaten og bjeffet på forbipasserende biler for å få deres oppmerksomhet. Når Sassy bare var en liten valp, fant Marie henne på en hjem for overgitte hunder. Kanskje forsøkte Sassy nå å redde Marie akkurat som hun hadde reddet Sassy?

Etter at Sassy hadde bjeffet i hele fem timer, stoppet til slutt noen mennesker som kunne redde Marie, og hun ble fraktet til sykehuset.
DEL gjerne denne fantastiske historien om hvordan en chihuahua reddet sin eier og se selv i videoen under!Lik oss på Facebook