Den utsultede hunden fikk bare plast å spise – til en helt tok en drastisk beslutning.

Cameron Trammell og hans kjæreste tenkte seg ut å gjøre ærend forrige søndag, når noe plutselig fanget deres oppmerksomhet. Der ute på balkongen stod det plutselig en liten hund. Først tenkte de ikke så mye over det. Eieren fantes trolig i nærheten trodde de. Men etter en stund innså de at hunden var ensom, og dessuten i stor fare.
«Han kom mot meg så jeg var nødt til å gå å se nøyere på henne», skriver Cameron på nettsiden Imgur.

plast1

Paret gikk ned og hilste på hunden utenfor huset. De forstod med en gang at hun trengte deres hjelp. Hun hadde et halsbånd på seg, men ingen informasjon om hvem eierne var. Hunden var mager og pelsen hennes fylt med lopper. De løftet forsiktig opp henne i en kurv og bar henne opp til leilighetene. Cameron var raskt med å dra ned til dyrebutikken for å kjøpe en shampoo mot lus og ga hunden ett ordentlig bad. De døpte henne til «Little One.»

De var nødt til å bade henne to ganger for å få bort alle loppene. «Mengden lopper var helt uvirkelig. Hver gang vi trodde at vi hadde fjernet de, dukket det opp flere», skriver Cameron.

plast2

Little One var svak og trolig veldig sulten. Til tross rørte hun knapt kalkunbitene eller vannet Cameron ga henne. Hunden var redd, og hadde enda ikke bestemt seg for om hun stolte på menneskene som tok vare på henne eller ikke.

[adsense2]

plast3

De ga henne en seng der hun kunne hvile. Men det tok ikke lang tid før de bestemte seg for å reise til dyrebutikken igjen og kjøpe en ordentlig seng, leker og godteri til hunden. De ville at Little One skulle føle seg hjemme. Deres anstrengelser lykkes. Little One begynte å stole på sine nye mennesker, og krøp opp med dem i sofaen for å hvile. Det var da de så hvor mager hun var. Hvorfor ville hun ikke spise når hun var så mager? Hun burde ha vært mer sulten. Dessuten hadde hun bare spydd den lille maten hun fikk i seg ut igjen.

De bestemte seg for å dra til veterinæren med henne.
plast4

Dessverre stod det verre til med Little One enn de først trodde. Veterinærens undersøkelser viste at hun var alvorlig syk. På røntgenbildene kunne de se at biter av plast var satt fast i hennes mage. Hun hadde vært så sulten at hun hadde spist plast og annet søppel. Nå hadde plasten blokkert hennes mage og gjorde sånn at hun ikke kunne spise mer.
Det eneste som kunne redde Little One sitt liv var en operasjon – men den kostet dessverre 40 000 kroner.

Men ikke engang operasjonen var en garanti for at Little One skulle overleve.

plast5

Det var en vanskelig beslutning. 40 000 kroner er mye penger å bruke på en hund man har funnet på gaten, og det var jo ikke engang sikkert hun kom til å overleve. Men etter å ha tenkt på det en stund innså de at det bare fantes en sak å gjøre. «Vi gjør det! Hun fortjener en sjanse. Operasjonen var virkelig ikke innen vårt budsjett, men det var ikke på tale at vi kom til å avlive henne. En så fin hund som henne er mer verdt enn som så. Vi hadde ikke planlagt å eie hund, spesielt ikke å bruke tusenvis av kroner på bare muligheten av å eie en hund. Men vi måtte forsøke», skriver Cameron.

plast6

Operasjonen var vellykket. Little One forlot sykehuset med et stort arr på magen, fremdeles mager, men på bedringens vei. Regningen ble dyr, men Little Ones nye eiere vet det var verdt det. Men historien slutter ikke der!

plast7

Etter å ha postet hele historien om Little One på Imgur har flere mennesker hørt av seg og ville hjelpe paret økonomisk. Cameron lagde en «Gofundme»-side og har etter det samlet inn mer enn halvparten av pengene som operasjonen kostet. I en oppdatering på siden forteller han hvor glad han er, og sier også at eventuelle overskudd kommer til å sendes til klinikken som reddet Little One sitt liv.

plast8

Little One er tilbake hos sin nye familie nå. Hun er kanskje ikke helt fornøyd med å gå rundt med kjegle på hodet, men hun føler seg mye bedre enn før!
Og det beste av alt? Hun har begynt å spise igjen? Lykke til med ditt nye hjem, Little One!

Jeg ble så rørt av denne fine historien. Dette paret er ekte dyrevenner, og det at de ofret så mye for å redde den hjemløse hunden er helt fantastisk. DEL dette om du er enig!