Naboen merker en ubehagelig lukt fra huset ved siden av – da oppdager politiet det utenkelige!

Når naboene ved siden av det slitne huset i Riverside ringte politiet hadde de mistanker om at noe var galt. Men de var ikke forberedt på hva de skulle finne i huset.

Bildene fra elendigheten der inne gjør meg fortvilet og lei meg, men også lettet over at politiet endelig fikk slutt på det. Ingen dyr skal behandles på denne måten!

hund1

 

Det begynte med at naboene kjente en merkelig lukt fra huset ved siden av. De hadde lenge hørt hunder som bjeffet der inne, men når det i tillegg begynte å lukte vondt fikk de nok. Noe var alvorlig feil. De ringte politiet.

Det var ikke en dag for tidlig! I huset fant de 27 utsultede og 12 døde pitbullhunder.

hund2

– Det var som tatt fra en scene i «Nattsvermeren», forteller John Welsh som var en av de første som gikk inn i huset, til Fox 11.

[adsense2]

– Vi måtte tråkke over flere døde kropper for å komme inn, det var forferdelig. Dyr skal ikke behandles på denne måten.

hund3

Eieren satt i fengsel for å ha solgt narkotika. Istedenfor å kontakte noen som kunne se etter hundene mens han var borte så ignorerte han dem bare. Ingen vet når hundene sist fikk mat eller vann.

Hundene som fortsatt levde var utsultede og veldig tørste. Politiet som kom til huset ga dem vann fra sine egne vannflasker så de skulle orke reisen til veterinærklinikken.

Noen var så svake at de ikke klarte å gå selv, og måtte bæres ut av huset.

hund4

Alle hundene blir nå tatt vare på og kommer til å plasseres i nye hjem når de er sterke nok. Eieren siktes for dyreplageri.

hund5

Jeg er glad for at naboene reagerte, men skulle ønske at de hadde gjort det enda tidligere! 12 hunder døde i det huset.

Si alltid i fra hvis du mistenker at et dyr lider! Ingen skal behandles på denne måten!

Her kan du se en reportasje om hendelsen.

Lik oss på Facebook