Kvinnen ligger for døden, men så kjenner hun en varm pust. Sykepleierne får tårer i øynene!

Det er en rørende scene foran Wigan-Royal Hospital i Wigan, England: Sykepleierne har kjørt sykesengen til 77-år gamle Sheila Marsh ut for å oppfylle hennes siste ønske – pensjonisten er etter lengre tids sykdom døende og ønsker å si farvel til en gammel venn.

197ab5e56ec6914e52f680feecb358ad

Den firbente besøkende til Sheilas seng er Bronwen: Det er hennes elskede hest som hun har tatt vare på i 25 år som hun ønsket å se en siste gang. Hennes datter Tina (33) har organisert møtet i samråd med sykehuspersonalet. «Hun elsket denne hesten, og hun har alltid elsket alle dyr», sier Tina. «Hun har seks hester, tre hunder, tre katter og andre dyr.»

[adsense2]

Hesten Bronwen gikk forsiktig frem til Sheilas seng, helt inntil ansiktet hennes, og ga henne et siste farvel. Alle som var til stede fikk tårer i øynene av dette rørende øyeblikket.

Pauline Law, assisterende direktør i sykepleie, sier: «Det er åpenbart at dette var veldig viktig for henne og familien. Vi er glade for at vi kunne støtte dem på denne måten i sluttfasen. »

Nå kan Sheila få fred, og vi tar av oss hatten for disse fantastiske sykepleierne for den sympatien og omsorgen de viste i denne situasjonen.

Lik oss på Facebook