Valpene ble kastet fra en bro – lykken når de gjenforenes 3 dager senere er fantastisk!

Jeg blir aldri overrasket over hvor mange mennesker som skader dyr. For meg er det helt utenkelig å plage et uskyldig dyr, jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det føles å gjøre noe slikt. Men det finnes mennesker som helt iskaldt dumper husdyrene sine som om de skulle ha vært søppel.

Heldigvis gikk det bra denne gangen.

Hunden Precious bodde hos noen forferdelige eiere. Når valpene hennes var 10 uker gamle tok eieren med dem til en bro og kastet dem fra seg. Precious ble igjen alene hos eieren, som ikke brydde seg om valpene hadde overlevd det høye fallet fra broen ned til vannet.

Heldigvis hadde alle de fire valpene på en mirakuløs måte overlevd uten skader.

bro

De ble funnet av politiet som tok seg av dem og søkte etter eieren. Det viste seg å være et par i 30-års alderen som hadde dumpet valpene, og politiet overtalte dem til å gi fra seg Precious. Det er sannsynligvis det beste som har skjedd med Precious og hennes lille familie.

Noen dager etter at valpene ble kastet ut fra broen ble Precious endelig gjenforent med dem. Hun kunne ikke ha vært gladere.

Men historien slutter ikke der. Nyheten om valpene som ble kastet ut fra en bro ble en stor nyhet i den amerikanske staten. Det har kommet inn over hundre forespørsler om å adoptere valpene eller Precious. Innbyggerne har til og med donert hundemat til den lille familien.

[adsense2]

Her kan du se hvordan det så ut når Precious gjenforenes med valpene sine.

Jeg håper virkelig at alle familiemedlemmene kommer till kjærlige hjem, og aldri mer utsettes for noe vondt igjen. Lykke til!

Lik oss på Facebook