Han gråt når han spiste, men du vil ikke TRO hvordan han ser ut idag!

Etter år som forlatt og mishandlet, ble Benji reddet. Han lever nå med sin nye mor i sitt nye hjem. Alle hunder burde føle seg elsket, uansett hva, og det å se en hund ha det så fælt knuser hjertet mitt.

Da Benji ble funnet var han redd for redningsmennene som kom for å redde han. Han gråt når han spiste og trodde de skulle skade han.

benj1

De frivillige prøvde å gjøre han komfortabel. Han var veldig tørst og sulten, så han trengte å få i seg næring.
Han trengte tid til å komme seg etter alle sårene han hadde fra sin forrige eier. Den forrige eieren hadde lenket han fast til betongen slik at han sultet ihjel, og ofte kastet forbipasserende steiner på han.

benj2

Benji trodde at alle mennesker var onde. Men i sitt nye fosterhjem føler han nå på hva kjærlighet er og for første gang logrer han med halen. En uke etter er Benji mye mer komfortabel; han vet hvordan det føles å være en hund.
[adsense2]

 

 

benj3

Han fikk massevis av nye venner, både hunder og mennesker. Men noe manglet: et ordentlig hjem der han kunne være for alltid. Sårene hans trengte fortsatt litt lenger tid til å leges, men heldigvis fant han en mor som ville adoptere han for alltid.

Han er nå en helt ny hund! Du kan se selv i videoen under og DEL denne om du og er imot dyreplageri!Lik oss på Facebook