Selen hopper opp i båten og ber om hjelp – men SE hva som er i vannet bak den!

Naturen kan være både grusom, vakker og litt ubehagelig. Noen ganger kan man være heldig og se ville dyr på nært hold, og er man veldig heldig så kan man få se noe så uvanlig som spekkhoggere på jakt.

En familie var ute med båten for å se på hvaler når de plutselig fikk se en sel som kjempet for å komme seg unna en flokk med skrubbsultne spekkhoggere. Når selen fikk øye på båten så hoppet den umiddelbart opp for å søke beskyttelse fra hvalene.

Mannskapet skyndet seg og fant frem kameraet for å fange det dramatiske øyeblikket på film.

[adsense2]

Selv om selen var redd for menneskene på båten, så virket det som den forsto at det var tryggere å være der enn i vannet.

”12 spekkhoggere jaktet på selen. Den falt ned i panikk tre ganger, men til slutt lykkes den med å komme seg ombord og ble der helt til hvalene ga opp etter ca 30-45 minutter. Det er den mest intensive opplevelsen jeg noen gang har hatt. «Jeg elsker naturen. Selen hadde virkelig flaks”, skriver personen som lastet opp klippet til Youtube.

Så fint av dem å la selen få gjemme seg på båten deres! 

Lik oss på Facebook