Døende katt trøster eierne sine under den siste turen til veterinæren

Reddit-brukeren abernha3 la nylig ut en bilde av sin katt Andrews siste tur til veterinæren, og den har blitt viral av en rørende grunn.

Eieren skriver dette om det som skjedde i forumet:

katt1

”Han holdt hendene våres under hele den siste turen til veterinæren. Lille Andrew var mye sterkere enn mammaen hans og jeg.”

katt2

”Lille Andrew var babyen min. Han var 15 og et halvt år, elsket alle, men ble gammel og syk i løpet av det siste året. Han løp hver dag hele livet, og når han en dag sluttet å gjøre det så visste jeg at tiden var inne.”

katt3

”Det er alltid tragisk å miste en venn. Jeg føler med alle dyreeieres sorg i tider som dette.”

Bildet av Andrew og eierne hans når de holder hender har rørt mennesker verden over, og det har inspirert andre til å legge ut bilder av sine første og siste stunder med pelsvennene sine.

katt4

Hvert bilde er en hyllest til det spesielle båndet som mennesker og husdyrene deres deler.

katt5

Disse bildene minner oss ikke bare på at kattene har blitt eldre, men at både kattene og eierne deres har blitt eldre – sammen.

katt6

Katten Andrew forsto kanskje at dette var hans siste tur med familien, og det virker nesten som at han trøstet eierne sine.

[adsense2]

Via disse bildene, og mange fler, kan minnet hans leve videre.

Har du et kjært husdyr som har gått bort? Del gjerne bilder og fortellinger på Facebook, og spre denne rørende fortellingen videre til vennene dine!