Hun klarer ikke stoppe ham. Først når han begynner å BLØ slutter han å logre med halen.

Dyrevernsaktivister i Brockton på den amerikanske østkysten er sjokkerte: De har aldri sett en hund som er i en så dårlig tilstand og fortsatt i live. Det er tydeligvis et stakkars dyr med åpne sår som vandrer gjennom gatene. Det tar litt tid før de nærmer seg og ser omfanget av den tilsynelatende katastrofen.

sickdog

De vasker hunden og sårene hans. De finner ut at han er omtrent ett år gammel, men han veier bare 7 kg, noe som er alt for lite for et dyr av denne størrelsen. Han må virkelig ha vært gjennom en forferdelig tid.

sickdog1

I begynnelsen er han veldig mistenksom, men blir veldig fort tillitsfull og vil raskt gi kyss til alle som har vært med å redde ham. Derfor får han navnet XO (engelsk for «kyss»). Han viser på denne måten at han føler seg trygg. Han er så glad og begeistret at han faller inn i en tilstand som kalles «Glad Hale» syndrom. Hundene logrer ukontrollert med halen og kan skade seg selv. Sånn er XO også: Han er så glad for å ha blitt reddet, at han logrer med halen så mye at han begynner å blø. Men etter hvert får de også dette under kontroll. XO blir med organisasjonen «Second Chance Rescue» hvor han gjøres klar for adopsjon.

sickdog2

Alyssa Ellman, som arbeider der, forteller: «I begynnelsen ønsket jeg å gråte da jeg så ham. Å se en liten fyr i en slik tilstand, har knust hjertet mitt. »Men XO gjør store fremskritt, sårene har blitt bedre, han har lagt på seg 6 kg til, og vil snart bli adoptert av en kjærlig familie. Selv om han fortsatt har spor av mishandlingen, så kan man tydelig hvor fin og kjekk XO er.

[adsense2]

sickdog3

Og han er aldri alene! Fostermoren hans tar ham med til kontoret hvor han kan sove i en stor seng og han blir klappet og får godbiter av alle. Han sover så fornøyd, og han er så utrolig søt! Forhåpentligvis kan han glemme hva han har gått igjennom.

sickdog4

XO har vært heldig og har forhåpentligvis kun vakre drømmer! Det er vanskelig å tro at noen har utsatt denne lille fyren for så mye vondt.

Lik oss på Facebook