Her er bildene som får alle dyrevenner til å rase!

I hva som brukte å være en regnskog full av ville dyr, vekst og trær sitter en ensom orangutang og holder hardt om det siste treet som gjenstår av det som en gang var hennes hjem. Bildene som er fra 2013 ble tatt av International Animal Rescue som kjemper for dyrs rettigheter og for å stoppe menneskers grådige ødeleggelse av naturen.

Denne orangutangen hadde blitt forlatt der alene. Forlatt for å dø på grunn av at hennes hjem var blitt fjernet for å istedet bli en oljeplantasje.

Bildene av hennes sørgelige blikk sier alt – og spres fremdeles blant opprørte dyrevenner på sosiale medier.

orang1

Hun hadde blitt forlatt der for å dø – men heldigvis finnes det organisasjoner som International Animal Rescue (IAR). De fant henne akkurat i tide og rakk å redde hennes liv. Men det er ofte ikke slik det ender. To arter som finnes av orangutanger er i dag utrydningstruet på grunn av ødeleggelsen av deres hjem. På Borneo i Indonesia, der denne orangutangens liv ble reddet, ser det mørkere ut enn noen gang for orangutangene.

I en melding på Facebook skriver IAR at vi må spre ordet – og ta hånd om vår planet.

«Vi er det eneste håpet for orangutanger i Kalimantan Barat (Borneo, Indonesia), og regnskogen fortsetter å bli revet i en alarmerende fart. Vi har mer å gjøre enn noengang, i desperat forsøk på å redde skogen som fremdeles finnes,» skriver de på Facebook.

orang2

[adsense2]

Organisasjoner som IAR fortjener virkelig all hjelp og støtte de kan få. De gir alle oss dyrevenner håp om at dyr i nød kan få den hjelpen de behøver – og få holde retten til deres hjem.
DEL dette om du er enig og se selv i videoen under!