Hunden ønsker bare komme inn i huset, men blir istedet mishandlet. Heldigvis reagerer naboene!

Noen mennesker er rett og slett grusomme.
Som valp hadde denne hunden fra Vancouver Canada verken navn, ingen klappet han og ingen som ønsket å gi han kjærlighet. Den stakkars hunden hadde ingen familie eller noen som passet på han. I stedet var han utestengt som straff, alene i en kjedelig bakgård.

alf1

Fordi han desperat skrapte på døren for å komme inn til sin familie ble han lenket fast slik at han ikke kunne bry noen. Naboer kunne også se at hunden ble slått. Han bjeffet hysterisk når folk nærmet seg, i frykt og forvirring.

alf2

Til slutt begynte han å gråte. Vanlige mennesker ville ha trøstet den stakkars hunden men de forferdelige eierne fikk ene syk ide. De bandt sammen snuten hans med tape, slik at de ikke lenger kunne høre når han gråt.

alf3

Naboene av eieren ble rasende og klarte ikke lenger se på det forferdelig hunden ble utsatt for. Noen ganger lå bare hunden der, helt sliten uten å klare å komme seg opp engang. Han ringte for å få hunden frigjort, men ingen ville hjelpe han.

alf4

Så naboen bestemte seg for å selv hoppe over gjerdet. Han befridde det stakkars dyret fra fangenskapet. De brakte hunden, som hadde lidd i så mange år, med til dyrs rettigheters gruppen Animal Advocates Society, hvor han ble tatt vare på. Der fikk han sitt endelige navn: Alfie.

alf5

Det tok tid før Alfie fikk seg en ny familie fordi han fortsatt var traumatisk etter sine tidligere eiere. Men idag får han kjærligheten han trenger, og har gode kolleger på sin side, en hage å leke i og mye kjærlighet.

alf6

Se så glad han ser ut der han leker på plenen!

[adsense2]

alf7

Den vakreste tingen å se er at han har fått sin egen, varme og gode kurv i stuen av sin nå nye familie.

alf8

Heldigvis er Alfie reddet, takket være oppmerksomme naboer som tok vare på han. Fantastisk!
DEL denne om du er imot dyreplageri og er glad for at Alfie ble reddet!

Lik oss på Facebook