4 år gammel gutt med Williams syndrom går fram til hesten – det hesten gjør har rørt en hel verden!

William syndrom er et sjeldent genetisk syndrom. Bortsett fra det karakteristiske utseende kjennetegnes det også av preget av mild utviklingshemning. En positiv avvik av syndromet er en særegen evne til innlevelse, som har blitt bekreftet av nevropsykologiske studier på hjernen. Personer med Williams syndrom er ofte oppfattet som veldig kjærlige og hensynsfulle.
Den egenskapen ser vi helt klart best i denne videoen, der en 4 år gammel gutt med syndromet får treffe en hest for første gangen. Gutten og den unge hesten virker raskt å komme nære hverandre og deres kjærlighetsfylte interaksjon er fantastisk å se!

[adsense2]

Klippet har rørt millioner verden over siden det ble lagt ut på Youtube, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Se klippet her og del det gjerne med dine venner om du og liker det!Lik oss på Facebook