Den livredde hunden nekter å bli reddet – så ser de at hun skjuler noe bak ryggen sin.

I flere uker hadde den hjemløse hunden Petunia bodd ute på parkeringsplassen.

Men når hun skulle bli reddet fra gaten oppdaget redningsmennene hemmeligheten til hvorfor Petunia først nektet å bli med. Først trodde de ansatte fra dyrehjemmet som skulle hjelpe til at Petunia bare var veldig nervøs. Ikke så rart med tanke på hvor lenge hun hadde bodd på gaten.

Petunia gjemte seg under en bil på parkeringen, så en av de ansatte måtte strekke seg forsiktig under bilen.

pet11

Han klappet Petunia for å roe henne ned, men hunden kjempet imot. Da tok han forsiktig tak rundt beina hennes for å kunne dra Petunia ut fra under bilen. Det var da han forstod hvorfor hun var så nervøs og hvorfor hun hadde gjemt seg for dem.

pethånd

Hun beskyttet bare sin lille valp.
Gjemt i en liten løvhaug en bitte liten valp som ikke var eldre enn tre dager gammel.

pet2

[adsense2]

Nå kunne valpen og Petunia gjenforenes. Dyrebeskytterne døpte valpen til Petals og tok begge med hjem til dyrehjemmet. Både Petunia og Petals bor nå der og forhåpentligvis kommer de til å få et nytt hjem snart, så de ikke lenger behøver å bo ute på gaten, noe ingen hunder burde gjøre!

pet3

DEL gjerne denne om du håper de finner et godt hjem!